Ατομική συστημική ψυχοθεραπεία
Ψυχολογος Θεσσαλονικη – Ξενια Κολλια

ψυχολογος θεσσαλονικη ξενια κολλια συστημική ατομική ψυχοθεραπείαΗ ατομική συστημική ψυχοθεραπεία μέσα σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης και υποστήριξης διευκολύνει τον πελάτη να κατανοήσει το νόημα των γεγονότων της ζωής του και να αναζητήσει νέους τρόπους δράσης, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τους στόχους του.

Είτε κάτω από το βάρος των εξωτερικών περιστάσεων, είτε από το εσωτερικό βάρος όσων παραμένουν άλυτα ή μπερδεμένα, ένας άνθρωπος μπορεί να δυσκολεύεται.

Συναισθήματα, σκέψεις, συμπεριφορές, δύσκολες σχέσεις με την οικογένεια, το ζευγάρι του ή με τον ίδιο τον εαυτό του μπορεί να δυσκολεύουν τη ζωή του και να μην του επιτρέπουν να ζει αυτό που θεωρεί ο ίδιος ότι είναι μια ικανοποιητική ζωή.

Η ψυχολόγος, στο γραφείο της στη Θεσσαλονίκη, δουλεύει και στις ατομικές συνεδρίες με βάση τη συστημική ψυχοθεραπεία. Αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο “πώς” προκύπτει ένα πρόβλημα και “πώς λειτουργεί” μέσα στη ζωή και τις σημαντικές σχέσεις του πελάτη.

Ουσιαστικά, η συστημική ψυχοθεραπεία αποτελεί τον χώρο στον οποίο πελάτης και ψυχολόγος συναντιούνται για να αναζητήσουν και να συν-κατασκευάσουν, μέσα από μια διαδικασία διαλόγου, νέες οπτικές που να επιτρέπουν τις αλλαγές που είναι απαραίτητες για την επίτευξη των στόχων του πελάτη.

Η ατομική ψυχοθεραπεία, όπως και κάθε άλλη μορφή ψυχοθεραπείας διασφαλίζεται από το απόρρητο.

Η Ξένια Κόλλια, ψυχολόγος στη Θεσσαλονίκη και συστημική ψυχοθεραπεύτρια,
παρέχει ατομική ψυχοθεραπεία στο γραφείο της και online μέσω Skype.

Φωτογραφία του foto76/ FreeDigitalPhotos.net

  Στείλτε ένα μήνυμα στην ψυχολόγο

  [recaptcha]

  Διαβάστε περισσότερα από την ψυχολόγο:

  Online ψυχοθεραπεία και ψυχολογική υποστήριξη

  Πότε να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία

  Για την ψυχοθεραπεία

  Η σχέση με τον ψυχολόγο στην ψυχοθεραπεία

  Ατομική ψυχοθεραπεία σε προβλήματα σχέσεων

  Κλείστε ραντεβού για ατομική ψυχοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη